VIDEO: WAT DEED IK AFGELOPEN WEEK? (+ M.A.C COSMETICS NIJMEGEN OPENING)

december 12, 2016

M.A.C. Cosmetics Nijmegen store opening

Vorige week was het maar een saaie week. Ik was ziek, had een aantal meetings, maar was vooral veel aan het werk. Maar er waren ook een aantal leuke dingetjes die ik hieronder voor jullie uitlicht Veel lees en kijk plezier.

M.A.C Cosmetics Nijmegen opening

Ik ben niet de grootste make-up fanaat (stiekem ben ik een #beautysukkel), maar heb wel zo mijn favoriete beauty merken en producten. Toen ik hoorde dat Nijmegen (mijn stad) een M.A.C. Cosmetics store kreeg moest ik daar natuurlijk meer van weten. Afgelopen donderdag hopte ik er even langs en kreeg ik alvast een kijkje in de winkel. Er moet nog veel gebeuren, maar het gaat echt te gek worden! Donderdag 15 december (as. donderdag) is de officiële opening en ik hoop jullie daar natuurlijk te zien!

FLOWER BOMB LIMITED CHRISTMAS EDITION

Kerstpakketjes tijd

De kerst periode is aangebroken dus dat betekent pakketjes tijd. Vorige week ontving ik de Flowerbomb Viktor & Rolf kerstverpakking en het GlamGlow masker. Beide pakketjes zaten zo leuk verpakt dat ik er echt helemaal blij van werd. Wist je trouwens dat Douglas op dit moment 25% korting geeft op al haar geuren? Even terug naar het masker, het GlamGlow masker is zilver, dus ik kon het niet laten om deze meteen te proberen. Dus hup, hup de badkamer in.

GlamGlow Gravity Mud Firming Mask  review

GlamGlow Gravity Mud Firming Mask 

Het masker garandeert een super sexy huid na gebruik dus dat moest ik proberen. Hierboven een foto van het masker op mijn gezicht, voor de kleur moet je het al doen toch? Nu natuurlijk de vraag, werkt het ook? Na gebruik ziet je huid er zeker stralender uit en voelt het zijdezacht aan, maar mijn huid is niet perse strakker (zoals wordt beloofd). Meer zien van dit masker? Check dan de WEEKVLOG hieronder.

En Pluche Amsterdam Dymphie
En Pluche Amsterdam Dymphie
Feestje bij En Pluche

Op vrijdag had ik samen met mijn ouders (laatste foto) een feestje bij En Pluche in Amsterdam. Een vriendin van mijn moeder was jarig en dat moest natuurlijk gevierd worden.  Een fotograaf liep rond en maakte de hele avond foto’s. De foto’s vond ik zo leuk gelukt dat ik besloot zie hier te delen. Lijk ik trouwens op mijn vader of mijn moeder?

Ben je benieuwd naar meer van afgelopen week? Check dan snel de WEEKVLOG hieronder. Voor nu veel liefs X

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment

  1. Dat masker! Klinkt wel goed, maar toch net niet goed genoeg voor dat geld, met een kleiner budget zijn er zat andere goeie alternatieven te vinden!

Post a new comment