OLYMPUS PEN BLACK FRIDAY AANBIEDING

november 24, 2016

OLYMPUS PEN BLACK FRIDAY AANBIEDING

OLYMPUS PEN BLACK FRIDAY AANBIEDING
Black Friday, de dag na Thanksgiving Day. Tot een paar jaar geleden wist ik echt niet wat Black Friday was. In Amerika is het een bekend fenomeen en dat merkte ik vooral toen ik twee jaar geleden tijdens Black Friday op Aruba was. Wat was het druk op straat en jemig het ging de hele dag over Black Friday op de radio. Het is dus echt een groot festijn! Maar hey, wat is het nou precies?

OLYMPUS PEN BLACK FRIDAY AANBIEDING

De Black Friday gekte 
Black Friday is dus de dag na het Thanksgiving feest en wordt stiekem een beetje beschouwd als het begin van het kerstinkopen seizoen. Om potentiële klanten naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen. Ooit was het echt iets Amerikaans, maar inmiddels is Black Friday een ingeburgerd  begrip in Nederland. Doen jullie al mee en rennen jullie al naar de winkels?

OLYMPUS PEN BLACK FRIDAY AANBIEDING

Black Friday aanbieding met OLYMPUS PEN
Oh yes,  ik heb vandaag geweldig nieuws voor jullie! Tijdens Black Friday (vandaag dus!) wil ik namelijk een speciale aanbieding met jullie delen. Zoals jullie weten werk ik al een aantal jaar met OLYMPUS PEN en fotografeer ik met enorm veel plezier. Iedere week krijg ik wel een aantal vragen, opmerkingen en complimenten over de uitstraling van de camera, maar ook over de kwaliteit van de foto’s. De kracht van deze camera is in mijn ogen de diversiteit van de lenzen, die je makkelijk kan wisselen. Ik heb zo mijn favorieten lenzen en een daarvan is de 45MM lens. Dit is een lens die je kan gebruiken voor portret fotografie, maar ook perfect is voor outfit foto’s (LIKE).
OLYMPUS PEN BLACK FRIDAY AANBIEDING
Koop nu de OLYMPUS 45 MM lens met hoge korting 

En dan eindelijk het goede nieuws! Tot en met zondag 27 november  kan je met een speciale code deze lens voor een gereduceerde prijs aanschaffen (WAAH!). Met de code CHLOEPEN kost de M.Zuiko 45mm f1:1.8 lens ineens EUR 199 in plaats van EURO 329. Dat is goed nieuws toch? Zou ik jullie een geheimpje vertellen? Als ik jullie was, dan zou ik echt meteen de 45 MM lens in mijn online basket gooien. Want hey, op Black Friday zeggen we gewoon, hop, hop hop, shop til you drop! Happy Black Friday!

OLYMPUS PEN BLACK FRIDAY AANBIEDING

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post a new comment