MIJN FAVORIETE HERFST LOOK

november 8, 2016

FASHION WEDNESDAY WISKEY BLOG OOTD
FASHION WEDNESDAY WISKEY BLOG OOTD
FASHION WEDNESDAY WISKEY BLOG OOTD
FASHION WEDNESDAY WISKEY BLOG OOTD
FASHION WEDNESDAY WISKEY BLOG OOTD

Terwijl ik van hot naar her ren, meeting in en meeting uit ga voor mijn nieuwe website (#spannend), heeft de herfst nu echt zijn intrede gemaakt. De herfst heeft voordelen (heerlijk op de bank hangen onder een deken, filmpje kijken, genieten van warme chocomel), maar heeft ook echt nadelen. Het is opeens om vijf uur al donker (#huilen) en als het dan nog dagenlang regent verlang ik al helemaal naar de zomer.

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de outfit. Want in de herfst heb ik altijd dilemma’s met kleding. Die dikke trui sl ik nog even op zich laten wachten (want, het wordt uiteindelijk nog kouder) en blote benen is nu ook echt, maar dan echt voorbij. Maar wat moeten we dan dragen in de herfst?

Vandaag wil ik met jullie een van mijn favoriete herfst look met jullie delen. Welke dat is? Als ik een favoriete herfst look zou moeten omschrijven dan kies ik toch echt voor de gescheurde jeans in combinatie met een comfortabele trui, lange jas en een bijpassend schoentje. Snappen jullie wel toch?

Ben je nou benieuwd naar meer achter mijn website Fashionista Chloe bekijk dan mijn wekelijkse VLOG. Iedere zondag komt er een nieuwe WEEKVLOG online. Ik ben benieuwd wat jullie hier van vinden. Let me know. Liefs X

SHOP MIJN FAVORIETE HERST LOOK:

Schoenen: Wednesday Whiskey., jeans: Liu Jo, , trui: Vero Moda, horloge: Kapten & Son 

Like Fashionista Chloe op Facebook

Volg Fashionista Chloe op Instagram

Volg mijn wekelijkse avonturen op YouTube

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments

  1. Hallo daar,
    Ik heb maandag je loafers besteld via tictail, met de bedoeling om ze dit weekend wel te hebben ontvangen. Zou je op m’n mailtje van eerder deze week willen reageren om te laten weten of ze al onderweg zijn / wanneer ik ze kan verwachten? Thnx

Post a new comment