AUTUMN VIBES AT PINECLIFFS PORTUGAL

oktober 23, 2016

AUTUMN TRENDS FASHIONISTA CHLOE PORTUGAL PINECLIFFS ALGARVE
AUTUMN TRENDS FASHIONISTA CHLOE PORTUGAL PINECLIFFS ALGARVE
AUTUMN TRENDS FASHIONISTA CHLOE PORTUGAL PINECLIFFS ALGARVE
AUTUMN TRENDS FASHIONISTA CHLOE PORTUGAL PINECLIFFS ALGARVE
AUTUMN TRENDS FASHIONISTA CHLOE PORTUGAL PINECLIFFS ALGARVE
AUTUMN TRENDS FASHIONISTA CHLOE PORTUGAL PINECLIFFS ALGARVE

Boa Tarde Portugal. Voor diegene die mij niet volgen op social media, ik ben alweer vier dagen in het (niet altijd even) zonnige zuiden. Op uitnodiging van Starwoods kreeg ik samen met vijf andere online journalisten de kans om het uber-deluxe vernieuwde Pinecliffs resort uit te proberen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Over het resort en de avonturen hier schrijf ik later meer, maar vandaag deel ik graag met jullie een outfit. Grappig genoeg was ik niet van plan om deze look te delen en vroeg ik eigenlijk aan mijn mede-reisgenootje Marlieke om snel even een foto ervan te maken. Ken je dat gevoel dat je iets aantrekt en in eerste instantie de outfit niet zo fantastisch vindt, maar later toch van mening veranderd? Dat had ik nou precies met deze look! En nu natuurlijk de vraag wat vinden jullie ervan?

Zoals ik al eerder vertelde ben ik op dit moment bezig met het veranderen van mijn website. Vandaag vertel ik meer hierover in mijn eerste echte week vlog (#spannend). Tevens schenk ik aandacht aan het ISTAFAMOUS fenomeen, mijn irritatie van het posten om het posten en laat ik meer zien over mijn tripje naar Portugal. Benieuwd naar deze VLOG? Check dan mijn eerste WEEK VLOG.

Hello from Portugal, for those who don’t follow me on social media right now I am in the Algarve (again?, yes AGAIN!). Last week I got an invitation from Starwoods for a luxury press trip to the just renovated Pinecliffs resort in The Algarve.  Soon more about my adventures here and of course about the resort. Today I first want to share a brand new look with you. Please let me know what you think of it. Enjoy the weekend! Love X 

SHOP THE LOOK: 

Sneakers: Nubikk, skirt: Bershka, shirt: Baum und Pferdgarten, glasses: vintage market LA, bag: Olympus PEN 

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments

Post a new comment