VIA GLADIOLA 100ste Nijmeegse Vierdaagse

juli 25, 2016

Wanneer ik in de supermarkt loop (yes, ik doe ook gewoon boodschappen) en een oude bekende tegen het lijf loop wordt er al snel gezegd: “jij bent ook alleen maar op vakantie he?”. Yep, voor de buitenwereld ben ik alleen maar op vakantie geweest. En als ik dan reageer met het antwoord: ” Ik was voor mijn werk weg” wordt er vaak (een beetje) spottend gelachen. Don’t get me wrong ik begrijp het volkomen wanneer men mij op social media volgt en daaruit opmaakt dat ik vakantie vier (dat lijkt er soms wel op), maar in werkelijkheid ben ik op de plaats van bestemming non-stop aan het werk. Geen slecht werk, integendeel ik hou van mijn werk, maar soms kan het echt heerlijk zijn om even totaal niet bezig te zijn met mijn website. Hoe doe je dat dan? Zou je misschien nu denken. Nou dat deed ik afgelopen week tijdens de 100ste Nijmeegse Vierdaagse. Ik besloot nog wel een beetje te snapchatten  (@FashionistaChlo) en mijn Instagram up to date te houden, maar zette mijn blog even op een laag pitje. Wat ik er van vond? Het was echt een heerlijk gevoel om met mijn vriendinnetjes op stap te gaan, te genieten van het weer en even niet non-stop aan het werk te zijn. En wanneer er tijdens de Nijmeegse Vierdaagse iemand begon over mijn website, begon ik gewoon lekker over het Nederlandse weer. En wanneer ze dan vroegen naar mijn volgende bestemming, gaf ik als antwoord: “De Nijmeegse Vierdaagse“. ( Toch begonnen mijn handen aan het eind van de week te jeuken en besloot ik een VLOG te maken. Vandaag deel ik deze vlog waarin ik jullie meeneem naar de intocht over de bekende Via Gladiola). Benieuwd naar meer avonturen? Volg mij dan ook op Snapchat @FashionistaChlo en Instagram @FashionistaChloe

VIA GLADIOLA 100ste Nijmeegse Vierdaagse
VIA GLADIOLA 100ste Nijmeegse VierdaagseVIA GLADIOLA 100ste Nijmeegse VierdaagseVIA GLADIOLA 100ste Nijmeegse Vierdaagse

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment

Post a new comment