HOW TO WEAR: WHITE SHIRT WITH SNEAKERS

juni 6, 2016


BULLBOXER SHOES FASHIONISTA CHLOE OOTD
BULLBOXER SHOES FASHIONISTA CHLOE OOTD
BULLBOXER SHOES FASHIONISTA CHLOE OOTD
BULLBOXER SHOES FASHIONISTA CHLOE OOTD
BULLBOXER SHOES FASHIONISTA CHLOE OOTD
BULLBOXER SHOES FASHIONISTA CHLOE OOTD

Na 4 dagen Portugal was ik even een weekend in Nederland. Maar op het moment dat jullie dit lezen ben ik alweer onderweg naar Griekenland. Hier later meer over eerst is het tijd voor een nieuwe “how-to-wear post”. Ik wil graag met jullie een geheim delen: ik heb een zwak voor witte overhemden. Ik heb er zelf denk ik wel een stuk of vijf in de kast hangen, maar ook wanneer een man een wit overhemd draagt smelt ik. Het liefst draag ik sneakers in combinatie met een wit overhemd en het leek mij daarom een leuk idee om een keer mijn favoriete zomerlooks met jullie te delen. In samenwerking met het merk Bullboxer ging ik de strijd aan. Twee looks met hetzelfde witte overhemd, maar met twee verschillende sneakers van Bullboxer. Voor de eerste look combineerde ik de zilvere/witte sneakers met een zilvere shorts, spiegelglazen zonnebril en mijn fringe tas. Vind je de look nou net iets teveel dan kan je er voor kiezen de zilveren shorts te vervangen voor een denim variant. Voor mijn tweede look combineerde donkerblauwe creeper met een denim rokje, mijn favoriete Rayban zonnebril, en donkerblauwe tas. Beide looks zijn totaal verschillend en nu ben ik vooral benieuwd wat jullie favoriet is? Ben je nou benieuwd naar mijn Griekenland avonturen zorg er dan voor dat je mij volgt op Snapchat @FashionistaChlo om altijd up-to-date te zijn. Geniet van deze zonnige maandag! Liefs X

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments

  1. Heel herkenbaar van de witte overhemden, ik heb er geloof ik ook wel 5 of 6 in de kast hangen, zo’n tijdloos item! De foto’s zijn heel mooi en de look is heel mooi!

  2. Ik vind allebei de combinatie s erg leuk, heel gaaf die sneakers, en ik heb ook iets met witte overhemden,staat altijd erg fris, en ook bij een man , gaaf staan! Veel plezier in Griekenland!

Post a new comment