BOXER BRAIDS

maart 4, 2016

Boxer braids, Kim kardashian, & Chiara Ferragni, Fashionblog, Schatje Patatje,
Boxer braids, Kim kardashian, & Chiara Ferragni, Fashionblog, Schatje Patatje,
Boxer braids, Kim kardashian, & Chiara Ferragni, Fashionblog, Schatje Patatje,
Boxer braids, Kim kardashian, & Chiara Ferragni, Fashionblog, Schatje Patatje,
Boxer braids, Kim kardashian, & Chiara Ferragni, Fashionblog, Schatje Patatje,
Boxer braids, Kim kardashian, & Chiara Ferragni, Fashionblog, Schatje Patatje,

Sterren als Kim Kardashian, Katy Perry, modeblogger Chiara Ferragni en nog vele andere zijn er al mee gespot: boxer braids. De strakke vlechten lijken opeens overal op te duiken en zijn een enorme trend. Tijdens Milaan Fashionweek zag ik ook verschillende meiden er mee lopen op straat en natuurlijk was ik benieuwd hoe het mij zou staan. Diegene die mij al een langere tijd volgen weten dat ik vaak voor dezelfde haar-do kies. Ik ga voor los haar of ik doe mijn haar op een staart. Niet heel veel anders dan dat wordt het niet, boring I know! Tot dat ik donderdag middag bij het Hunkemoller event aankwam. Hier kreeg ik de kans om mijn haar te laten vlechten. Even twijfelde ik, zou het mij staan. Maar aan de andere kant dacht ik: dit is mijn kans. Zo gezegd, zo gedaan. Nog geen kwartier later zaten de boxer braids erin. Eerlijk is eerlijk ik moest super erg wennen, maar voor een dagje is het best wel leuk. I know, het is en blijft een trend maar goed.

Er was ook een make-up stand, dus ik kon het niet laten om daar nog even langs te huppen. Het event werd gehouden bij de Westergasfabriek dus daarna was het tijd voor even aantal outfit foto’s. Afgelopen donderdag koos ik voor een casual outfit van een polkadot gouden broek van Storm & Marie gecombineerd met mijn Schatje Patatje sweater, Furla tasje (snel meer hierover) en beige overcoat. Wat vinden jullie trouwens van deze trui? De trui is te koop bij de nieuwe hotspot Schatje Patatje in Amsterdam. Snel schrijf ik meer over deze hotspot op mijn blog. Voor nu ben ik vooral bernieuwd wat jullie van de boxer braids vinden. Is het volgens jullie een trend of is het ook echt mode? Let me know hieronder in de reacties. Liefs X

SHOP THE LOOK:
Sneakers: Nike, trousers: Storm & Marie, jumper: Schatje Patatje, coat: Zara, bag; Furla by Duifhuizen, sunnies: Escade 

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments

 1. het is gewoon even wennen je haar,het is niet echt lelijk,vind het wel mooi gedaan!
  Het zou niet iedereen staan,maar jij hebt al een mooi gezicht van jou zelf!
  Leuke outfit!

 2. Je ziet er tof uit met die vlechten. Ik denk dat het ook tof zou zijn als je de vlechten nog groter maakt. Ik dacht echt dat die broek van de H&M was, maar dus niet

Post a new comment