VIDEO: FIRENZE4EVER BY LUISAVIAROMA

augustus 3, 2014


florence FIRENZE4EVER BY LUISAVIAROMA
Florence Hotel Riva Loft
florence FIRENZE4EVER BY LUISAVIAROMA
florence FIRENZE4EVER BY LUISAVIAROMA
florence FIRENZE4EVER BY LUISAVIAROMA
Florence Hotel Riva Loft

In juni bezocht ik Florence voor het event Firenze4ever georganiseerd door de bekende kleding winkel Luisaviaroma. Zoals ieder jaar was het diner en het feest weer geweldig (bekijk mijn diary erover hier). In Florence kon ik drie dagen verblijven in het prachtige hotel Riva Lofts. Het is altijd heerlijk om in dit hotel terug te zijn. Helaas was het weer niet super, maar Florence blijft een fantastische stad. Een vriend van mij woont in Florence en tijdens mijn tweede dag besloot ik met hem op pad te gaan. De derde dag was het tijd voor de bekende beurs Pitti Uomo en toen in de middag de zon begon te schijnen kon ik het natuurlijk niet laten om heerlijk even bij het zwembad te gaan liggen. Genieten op zijn tijd kan natuurlijk geen kwaad. Ik hoop snel weer terug te gaan naar Florence. Zijn jullie weleens in Florence geweest en wat vinden jullie van deze stad? Het uitzicht vanaf Piazza Michelangelo is toch geweldig? Wil je meer zien en weten? Check dan snel de video.

Last June I went to Florence for the Firenze4ever by LuisaviaRoma event. Like every year the dinner and party were amazing.  I stayed at the beautiful hotel Riva Lofts for three days. It is a always delightful to be back in this beautiful and lovely hotel. Unfortunately the weather was that good, but it is always a delight to be in Florece. During my second day in Florence. I decided to take a stroll to the city with my Italian friend Amza. I spent my last day at the famous fashion fair  Pitti Uomo and when the sun came out in the afternoon I could not resist to take a dip in the pool. Enjoying a little did not hurt anybody right? Do you want to see more about Florence? Then check this video.  What do you think about Florence?

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments

Post a new comment