TIKTAK FESTIVAL 2014

juli 28, 2014


TIKTAK FESTIVAL 2014
TIKTAK FESTIVAL 2014

Vorige week zaterdag bezocht ik samen met mijn festival partner in crime Nanne van de blog Fashiable.nl TikTak Festival 2014. In de ochtend regende het nog super hard, dus we zagen het donker in. Gelukkig kwam rond een uur of drie de zon door en konden de voetjes van de vloer. Op de beats van oa. Girls Love DJ’s, Feest DJ Ruud, Sem Vox, Yellow Claw, Steve Aoki en Martin Garrix danste wij nog tot in de late uurtjes. Benieuwd naar meer? Check dan snel de video!

Last Saturday I went together with my festival partner in crime Nanne of the blog Fashiable.nl to TikTak Festival 2014. In the morning it was raining cats and dogs, but luckily the sun came out around 3 PM. We danced the evening away on the beats of Girls Love DJ’s, DJ Sem Vox, Yellow Claw, Steve Aoki and many more. Are you curious to our adventures at TikTak? Then check the video. Please don’t forget to subscribe for more video’s! I keep you posted!

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post a new comment