OUTFITPOST: THE PINEAPPLE SHOES

juli 26, 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yesterday I posted a picture on instagram with the question which FlossyStyle shoes I had to choose. I have got many comments (thank you!) but in the end almost everybody chose the pineapple one. The shoes fitt comfortable and are super easy to combine. It is weekend and I am more than ready to party with my new Flossystyle pineapple shoes. What are you up to?

Gister postte ik al een foto met de vraag welke FlossyStyle schoenen ik moest kiezen. Ik kreeg super veel leuke reacties (bedankt!), maar uiteindelijk koos iedereen voor de ananas variant. De schoenen zijn super comfy en makkelijk te combineren. Het is weekend en ik ga een leuk feestje pakken met Nanne van Fashiable.nl met natuurlijk mijn nieuwe FlossyStyle schoentjes. Wat zijn jullie plannen. Ik hou jullie op de hoogte.

Pineapple shoes: FlossyStyle, shorts: vintage, shirt: Filippa K, sunnies: Zara, Iphone case: Colorswitch

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


6 comments

Post a new comment