OUTFITPOST: HOW TO WEAR LEATHER GLOVES PART I

juli 2, 2014

 

 

Ph: private
Boots: LuisaviaRoma, skort: Zara, crop jumper: H&M, sunnies: Come Get Fashion, leather gloves: LMBK Young by Laimbock, bag: vintage 
 

NL: We wachten met smart op de zomer terwijl ik vandaag leren handschoenen post op de blog. Het Nederlandse weer is onvoorspelbaar en we kunnen niet vroeg genoeg beginnen met nadenken over de winter collectie. Begrijp mij niet verkeerd, ik hoop dat er nog heel veel zomer dagen gaan komen, dat ik vanaf volgende week ieder weekend naar het strand kan en tot eind september met blote benen kan lopen, maar een paar goede leren handschoenen is natuurlijk nooit weg. Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje van Laimbock over hun nog niet gelanceerde jongeren lijn LMBK young by Laimbock. Ik ken Laimbock al een tijdje en vind hun handschoenen prachtig, alleen zijn ze soms net iets te ouderlijk of te duur. De nieuwste lijn van Laimbock brengt daar verandering in, deze lijn is  speciaal gemaakt voor „ The Young People”, wij dus! Bij de lancering werd ik meteen verliefd! Naast deze zwarte leren handschoenen met bedrukt motief zijn er voor aankomende winter ook super leuke andere printjes verkrijgbaar. De aankomende weken ga  ik speciaal voor jullie diverse leren handschoenen  uit de LMBK Young collectie combineren in drie verschillende posts. Dit doe ik samen met een aantal andere bloggers. De blogger met de meeste likes (op de Facebook page van LMBK Young) op de drie looks wint een reis naar Berlijn. Natuurlijk wil ik super graag winnen. Vind je deze look met de Laimbock handschoenen leuk? LIKE dan mijn post/artikel op de Laimbock Facebook hier. Pstt.. Like jij mijn artikel dan maak JIJ ook nog eens kans op een geheel verzorgde trip naar Berlijn. LIKEN dus!! Super lief en bedankt voor alle moeite! LOVE YOU!

ENG: For an entire year, we have been waiting for the summer season to arrive and when it’s finally there, I post an outfit with leather gloves on the blog. The weather in The Netherlands is so unpredictable that we’re already thinking about the upcoming winter collections. We always think about new clothes right? Anyway, don’t get me wrong I really hope there will be many summer days to come, that I can go to the beach every single day, or have bare legs till the end of September but a well fitted leather pair of gloves is never a bad idea right? A few weeks ago I got an email of Laimbock about there new LMBK Young collection. I know the brand Laimbock for a while now and always love there leather gloves. However sometimes they are a little bit old fashioned and too expensive for me. The LMBK Young collection will change that! The LMBK Young collection will focus more on the younger generation. During the launch, I directly fell in love with the items. There are many to choose from and they are not expensive at all! The upcoming weeks I am going to combine three different LMBK Young collection leather gloves on my blog. Today I start with part I. I will do this with some other bloggers (it is a kind of battle). The blogger with the most Facebook likes on his/her LMBK Young collection post/article, will win a trip to BERLIN. WOW isn’t that amazing?! I hope you will like my post/article on LMBK Young collection Facebook page. Do you want to like? Please click here! Pstt.. When you like the post you can win a trip to Berlin as well!! Thank you so much, LOVE YOU!

.

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments

Post a new comment