OUTFITPOST: MATCH DAY WITH MUUBAA

juni 29, 2014

ph: private
leather skirt and droptop: Muubaa, heels: Nelly.com, sunnies: unknown

NL: Toen ik in Londen was bracht ik een bezoekje aan het hoofdkantoor van het super gave merk Muubaa. Ik kreeg daar een rondleiding, zag de nieuwe AW14 collectie en nam een paar leuke items mee naar huis.  Ik werd meteen verliefd op de leren neon rokjes en kon in eerste instantie niet kiezen tussen neon geel en neon oranje. Ik riep mijn instagram volgers op voor hulp. Welke van de twee moest ik kiezen. De meningen waren verschillend en uiteindelijk nam ik oranje mee naar huis. Stiekem natuurlijk ook een beetje voor het WK.  Vanavond wordt er weer gespeeld en dit keer tegen Mexico. Wat denk jij? Gaan ze winnen? Ik heb in ieder geval al de WK outfit aan, oranje nagels, oranje rokje en een oranje bril. Wat doe jij vanavond aan en kende jij het merk Muubaa al? Fijne wedstrijd! 

ENG: A few weeks ago I visited the Muubaa headquarters in London. I got a tour, saw the new AW14 items and took my favorite SS14 items home. I directly fell in love with the neon leather skirts but could not choose between neon oranje and yellow. I asked my instagram followers for help! I got great response on my picture but the opinions were divided. In the end I took the orange one home. Why? Mostly because I love this color but also a little bit for tonights word cup match between The Netherlands and Mexico. I am more then ready with my oranje Muubaa skirt. oranje sunnies and orange nail polish. It’s MATCH DAY!


.

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments

Post a new comment