OUTFITPOST: COMFY SATURDAY

juni 14, 2014

Ph: private
Slip-ones:  ComeGetFashion, shorts: Levi’s, shirt: old, bag: ComeGetFashion
NL: Het is alweer weekend en waar de meeste mensen vrij hebben in het weekend vlieg ik van hot naar her. Ik merk dat ik deze week erg chaotisch ben en dat er daardoor maar weinig uit mijn handen komt. Ken je dat gevoel dat je 1000 dingen moet doen, maar uiteindelijk bijna niks doet. Nou in zo’n status zit ik deze week. Ik plan zo min mogelijk afspraken in Amsterdam, waardoor ik mijzelf een beetje verplicht om thuis aan het werk te gaan. Niet dat dat altijd lukt, maar dat terzijde. In ieder geval vandaag ben ik goed aan de slag gegaan en morgen vlieg ik alweer naar Florence voor het Firenze4ever event georganiseerd door LuisaViaRoma. WAAHH!! Ik heb er zo’n zin in! Anyway, even terug naar de post van vandaag. Vandaag deel ik met julie een comfortabele zaterdag avond. Ik draag mijn slip-one schoentjes in combinatie met een denim shorts en een wit shirt. Heel simpel, maar prima voor deze zaterdag. Wat dragen jullie het liefst in het weekend? 
ENG: It’s already weekend and when most of the people enjoy there free time during the weekend I am quite busy with work. I was choatic this week and it was hard for me to get my work done. Do you know that feeling, that you have tons of work to do but an get nothing done in the end? So I was in that mood this week. Therefor I locked myself up an spent all my time in front of my laptop. However the sun was calling me all the time to come outside and enjoy the amazing weather. Anyway, today is a good day, I answered all my emails and did a lot of work. Tomorrow I am going to Florence for the Firenze4ever party by webshop LuisaViaRoma. Waah, I am so excited! I love florence and the dinner and party of Firenze4ever are always amazing!! Ok, back to today’s post. Today I wearing a comfortable Saturday outfit. I chose to combine my slip-one shoes with my shorts and white shirt. What do you love to wear on Saturdays? I have to go back to work and pack my bags for Florence. I keep you posted!


.

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments

  1. wat een onwijs leuke outfit! Je schoenen en shortje zijn zo tof! Heel erg leuk. :) En ik herken inderdaad dat gevoel dat je zoveel moet doen, maar er helaas niks van komt.

Post a new comment