GIVEAWAY: WIN A GUESS WOMENS WATCH

juni 30, 2014
NL: Om te beginnen wil ik jullie bedanken voor de reacties op de vorige giveaway. Ik waardeer alle reacties enorm . De winnaars van deze week (Twee House of Riots kettingen) is geworden Ramona Maria .Gefeliciteerd! Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, want je kunt gewoon weer meedoen met deze giveaway!! Deze week geef ik namelijk een goud kleurig Guess horloge weg. Wil jij dit horloge winnen? Volg dan de stappen hieronder
1. Volg FashionistaChloe op Bloglovin (volg hier)
3.  Deel deze Facebook post met je vrienden!
 
Succes! 
De winnaar wordt Maandag 7 juli via Facebook bekend gemaakt 
ENG: I already told you; more posts and giveaways on the blog! To start with thank you for the good response on my latest giveaway! Thank you so much guys, I really appreciate every single comment! And now the announcement of the two House of Riots necklace winner. The winner is  Ramona Maria congratulations!  Don’t be sad if you did not win this contest because you can now enter my new giveaway. This week I give away a Guess Watch Do you want to win one of these necklaces ? Please follow the next steps.
1. Follow FashionistaChloe on Bloglovin (follow here)
3.  Share the Facebook giveaway post with your friends!
Good Luck! 
The winner will be announced on the 7th of July
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 comments

  1. waaaauw, ik volg je nu al een tijdje, op Facebook en Bloglovin, en wat heb je altijd mooie winacties!
    ik voel me wat bezwaard om alleen te reageren bij winacties, daarom doe ik ook niet altijd mee.
    deze actie kan ik echter niet aan mijn neus voorbij laten gaan, dus doe ik lekker eigenwijs, in de luttele hoop dat ik win, ook een keer mee!
    fingers crossed!
    xoxo

Post a new comment