OUTFITPOST: BLUE JEANS AND WHITE SHIRT

april 21, 2014

ph: private
shoes: Nike, jeans: Levi’s, shirt: Zara, jacket: She Inside, bag: Mango

ENG: Good morning! It’s Monday and I just woke up after an amazing day and night at DGTL Festival Amsterdam. The weather was amazing and I had a lot of fun with friends. It was the perfect Easter Sunday! At the moment I am still in Amsterdam and thinking about to visit vintage market “Noordermarkt“. Anyway, today I show you my new light blue jacket by She Inside. I combined the jacket with my ripped blue boyfriend jeans, white Nikes and sunnies. What are your plans for today? I keep you posted!


Follow on Bloglovin

Follow this blog with Google+

NL: Goedemorgen! Het is maandag en ik word net wakker na een super gezellige dag en avond bij DGTL festival in Amsterdam. DGTL festival was de officiële opening van het festival seizoen en jemig wat was het een succes! Het weer was prachtig, de muziek was top en ik heb genoeg hippe kippen gespot voor mijn streetstyle report (die snel online komt op mijn blog). Wat vinden jullie trouwens van festival reports? Wat zouden jullie graag willen zien? Op dit moment ben ik nog steeds in Amsterdam en denk ik er over na om even langs de Noordermarkt te gaan om vintage te spotten. Even lekker snuffelen en misschien vind ik wel iets leuks! Anyway, vandaag laat ik jullie mijn nieuwe licht blauwe jasje van She Inside zien. Het jasje is precies de goede lengte en ik hou zo van de kleur. Ik combineerde het jasje met mijn ripped boyfriend jeans, witte Nikes en spiegel zonnebril. Wat gaan jullie vandaag doen op Paas maandag? Ik ga gauw opschieten! Ik hou jullie sowieso op de hoogte! Fijne dag nog allemaal!

Follow on Bloglovin
Volg mijn blog via Google+

.

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments

Post a new comment