FASHIONISTA CHLOE TV: BY DANIE SHOW (+XITE AWARDS)

maart 19, 2014
ENG: A week ago I attended the By Danie show at Pathé Tuschinski Amsterdam. After some drinks and bites it was time for the IT girl show. Pathé Tuschinski is a cinema and because of the popcorn, cinema By Danie tickets and red cups it seemed like we were going to the movies… The By Danie collection is all over the top, shiny, glitter and glamour…Are you curious? Then check out my video and don’t forget to subscribe to YouTube Fashionista Chloe TV (tab here). By doing that you will be informed and you get an update every Monday from Fashionista Chloe TV! Enjoy watching!!!!

 

NL: Donderdag 13 maart vond de By Danie show gehost door stylist Danie Bles plaats in theater Pathé Tuschinski Amsterdam. Na een drankje, hapje en wat bijgklets te hebben was het tijd voor de IT Girl show. Dit keer was ik aanwezig voor FashionistaChloeTV en legde alles vast! De show vond plaats in een bioscoop en door de popcorn, bioscoopkaartjes en “red cups” had men echt het gevoel van een film avond! Ik vind dit nieuwe show concept heel erg leuk..De kleding was zoals we gewend zijn van Danie Bles, glitterend en sprakelend! Na de show kon ik het niet laten om nog even langs de Xite Awards 2014 in Air Amsterdam te gaan. Hier werden onder andere prijzen uitgereikt aan The Opposites, B-Brave, Yellow Claw en Eva Simons. Benieuwd naar de show? Check dan snel de video en vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal (abonneer hier). Door te abonneren blijf je op de hoogte en ontvang je iedere maandag een nieuwe update van Fashionista Chloe TV. Veel kijk plezier!

 

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

Post a new comment