EVENT: YSL X FASHIOLISTA X MARRIOTT HOTEL

februari 14, 2014

Fashionista Chloe blogging in Marriott Hotel room at Leidseplein Amsterdam

YSL X Fashiolista event Touche Eclat campaign launch Marriott Hotel Amsterdam

Make-up artist and blogger Maikel of Maikelsmind.nl

YLS X Fashiolista Macarons/Cakepops by Cupcakeboutique Cecile

Make-up advice at YSL X Fashiolista event by Christa Meuleman
Fashionista Chloe get her make-up done by Christa Meulenman
Smile!! Fashionista Chloe get her make-up done by Christa Meulenman
Hotel room Marriott Hotels Amsterdam location Leidseplein together with Serena Verbon Beautylab.nl
Roomservice in our dressing gowns at 4 AM Marriott Hotels Amsterdam Leidseplein
Roomservice with Serena Verbon by Beautylab.nl
Hotel room view on Leidseplein Amsterdam (Marriott Hotels Amsterdam)
Serena Verbon at breakfast Midtown Grill Restaurant Marriott Hotels Amsterdam
Breakfast, juice, fresh fruit, yoghurt, clean food, marriott hotels Amsterdam
My breakfast, coffee, donuts, fresh fruit, juice at Midtown Grill restaurant Marriott hotels Amsterdam
ENG: Goodmorning, as you may know from my former post or have seen on my social media account I went to Amsterdam for the YSL X Fashiolista event. Today I will show and tell you more about this event and about my stay at Marriott hotel Amsterdam. Where to start? Last Wednesday after some meetings I went to the Marriott Hotel to check in and to meet with my blogger friend Serena Verbon. We got a beautiful room with view on “Leidseplein” on the eighth floor. I am known in Amsterdam, but I have never stayed in a hotel more centrally located than Marriott Hotel. Besides that the view was amazing…To be honest with you I love views (as you maybe had noticed in my Copenhagen post). After a quick fresh up and a make-up check by Serena’s bloggerfriend Maikel (visit his blog) we were more than ready to go! The event took place at Club Abe Amsterdam located at Rembrandplein Amsterdam. When we came in we were warm welcomed by the Fashiolista team, delicious cocktails, sushi and sweet candy! After chatting with other bloggers it was time for the presentation. YSL launched their limited edition Touche Éclat panther print with famous models Cara Delevingne & Jourdan Dunn on the campaign posters. I had a lot of fun with the other bloggers and the presentation included a personal make-up advice were very helpful for me! Thank you Fashiolista for bringing us all together! Anyway, around 11 PM Serena and I decided to stroll through the city. went to some bars in Amsterdam and ordered room service at 4 AM in our dressing gowns. You may can understand that waking up at 8 PM, after three hours sleep was not that easy! But after a delicious breakfast at Midtown Grill and lot’s of coffee I fell much better. Thank you Marriott Hotels Amsterdam for making this possible! I have to hurry right now, busy day is coming up! Keep you posted
Follow on Bloglovin
Follow my blog on Google+ 
NL: Goedemorgen, zoals jullie misschien gezien hebben via social media of in mijn vorige post was ik woensdag in Amsterdam voor het YSL X Fashiolista beauty event. Waar zou ik beginnen? Woensdag middag, na een aantal meetings, had ik afgesproken met blogger vriendin Serena Verbon in Marriott hotel  waar we die avond een overnachting kregen aangeboden. We hadden een super mooie kamer op de achtste etage met uitzicht op het Liedseplein. Ik kom regelmatig in Amsterdam, maar heb nog nooit zo centraal gezeten. Daarnaast was ik echt verliefd op het uitzicht, ik kon uren naar buiten staren. Mensen zouden misschien denken dat het lawaaierig is zo dicht bij het Leidseplein, maar dat viel gelukkig reuze mee. Na opgefrist te hebben en een make-up check door Sernena’s blogger vriend Maikel waren we klaar voor het feestje! Het event vond plaats in de Club Abe Amsterdam, wat gelegen is naast Club Air op het Rembrandplein. We werden warm ontvangen door het Fashiolista team met cocktails, sushi en andere zoete lekkernijen. Na wat gepraat te hebben met verschillende bloggers kon de presentatie beginnen. YSL lanceerde de limited edition (panter print) Touche Éclat campagne met Cara Delevingne & Jourdan Dunn als campagne modellen. Het was een goed georganiseerd event en de presentatie inclusief een persoonlijke make-up advies waren heel handig! Rond een uur of 11 besloten Serena en ik nog even de stad in te gaan. We hebben wat gedronken, gezellig bij gekletst en om 4 uur snachts nog roomservice besteld en heerlijk in onze badjassen opgegeten. Je hoort het al, de perfecte meiden avond! Natuurlijk was het wel lastig om 3 uur later uit een heerlijk warm en zacht bed te komen. Maar na een stevig ontbijt bij Midtown Grill en heel veel koffie voelde ik mij stukken beter.  Wil je nou ook een nachtje overnachten? Bestel dan vanavond (14-02-2013) het Valentijns menu samen met je geliefde in het Midtown Grill restaurant en krijg een gratis overnachting in een van de prachtige kamers. Is dat niet romantisch? Klik hier voor meer informatie. Ik wil Marriott Amsterdam, Fashiolista en YSL bedanken voor de super leuke tijd! Ik ga gauw aan het werk. Ik hou jullie op de hoogte!
Follow on Bloglovin
 Volg mijn blog via Google+ 


.

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments

Post a new comment