GIVEAWAY: GOOSECRAFT MISS NINE BIKER JACKET

 
NL: Jaaa… eindelijk is het weer tijd voor een giveaway en wat voor een! In samenwerking met het kleding merk Goosecraft mag ik een Miss Nine Biker jacket weggeven. Het jack werd gemaakt in samenwerking met Miss Nine, ambassadeur van Plan Nederland, voor de wereldwijde campagne Because I’m a girl. Miss Nine, die naast ambassadeur ook internationaal dj en model is, bracht Plan Nederland en Goosecraft bij elkaar vanuit een gemeenschappelijk geloof: ‘de kracht van de vrouw’. Gezamenlijk ontwierpen zij het modieuze jasje.. Volgens het merk is het jack bij inkopers al razend  populair en het is nu al het best verkochte jasje van Goosecraft. Zelf ben ik echt verliefd op de jasjes van Goosecraft en een goed initiatief moet je altijd steunen!! Wil jij dit jasje winnen? Doe dan meteen mee aan de giveaway:

Hoe maak je kans?
 
– Volg Fashionista Chloe op Bloglovin (klik hier om te volgen)
– Like  Goosescraft op Facebook (Like hier)
– Like Fashionista Chloe op Facebook ( Like hier)
– Reageer hieronder met je email en maat (belangrijk!)  zodat wij contact met je op kunnen nemen als je gewonnen hebt. 
ENG: Yes!…..finally we have another give away, and it is a great one I might add! In cooperation with the fashion line Goosecraft, I can give away the Miss Nine Biker. The jacket was designed together with Miss Nine, ambassador of Plan Nederland, for the wide spread campaigne Because I’m a girl. Miss Nine is besides being an ambassador, also a dj and model and brought Plan Nederland and Goosecraft together in a joint action and believe: ‘de kracht van de vrouw’ (translation: the strength of the woman). Together they designed the trendy jacket….according to the brand the jacket is already very populair by the buyers and at this moment the most sold jacket by Goosegraft. Myself I am totally in love with the jackets by Goosecraft, and want to support a good initiative!!!. Do you want to win this jacket? Then don’t wait and participate in this give away:

All you have to do to win:
– Follow Fashionista Chloe on Bloglovin (click here to follow)
– Like Fashionista Chloe on Facebook ( Like here)
  Like  Goosescraft on Facebook (Like here) 
– Leave a comment below this post, don’t forget to include your size and emailaddress, so I can contact the winner :)!

 
De campagne Because I’m a girl
 
Sinds 2007 voert Plan Nederland wereldwijd de campagne Because I’m a girl en vecht hiermee voor de rechten van meisjes, werkt aan het uitbannen van schadelijke parktijken als besnijdenis en kindhuwelijken en helpt meisjes weerbaarder te worden. Op de jaarlijkse Wereldmeisjesdag op 11 oktober vraagt de organisatie samen met de VN aandacht voor hun situatie.

 
Since 2007 Plan Nederland runs the campaign. Because I am girl and fight for the rights for girls, work on banishing the hurtful practices like mutulations and child marriages and help girls to get back the power of defence. On the yearly Wereldmeisjesdag, (Worldgirlsday), on October 11, asks the organisation together with the VN to give attention to this situation.

Lees ook:  WIN €150 PRIMARK SHOPPING MONEY

Chloë Sterk

Chloe (34) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze houdt enorm van reizen en wil op een gegeven moment naar Spanje verhuizen. Op dit moment woont ze nog in een knusse studio in Amsterdam en probeert daar een gezonde balans in de welbekende rat race te vinden.

58 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wauw wat een geweldige actie.Ik vind de Miss Nine Biker jacket GE-WEL-DIG.
    Ik hoefde er niet veel voor te doen wat ik volg en likte de beide sites al.
    Mijn maat is 36/38 (M) en mijn e-mail adres is: anita71@planet.nl

  2. Weer een stapje dichter bij een van mijn wishlist items!
    1) ik volg je al een poosje op bloglovin.
    2) ik heb je pagina geliked.
    3) ik heb de pagina van goosecraft geliked.
    4) ik heb maatje S.

    Fingers crossed! XO

  3. Deze give-away komt perfect uit, mijn lievelingsjasje is vorige week gestolen en dit zou echt de perfecte vervanger zijn! Ik volg je op bloglovin’, like goosegraft en Fashionista Chloë op facebook. Mijn e-mail is kiki-1995@hotmail.com en ik heb maat M 🙂 Liefs!

  4. waanzinnig leuke aktie, het is een prachtig statement jasje, ik doe zeker even mee en weet zeker dat ik iemand hier dolgelukkig mee kan maken
    natsmi@live.n maat M
    alle stapjes keurig doorlopen..XX
    natasja kroneman

  5. Hee! Ik kwam via via bij dit blog terecht. Niet alleen de winactie is tof, je blog ook! Ik ga je volgen! Eerst uitzoeken hoe bloglovin werkt, hihi……. En de maat… een Sje zou moeten passen!
    faaaj@live.nl
    X

  6. Woww wat een geweldig jasje. Die zou mij zeker mooi passen! Nu wel open ivm 31 wkn dikke buik! Straks in het vootjaar mooi pronken met dit mooie jasje en uk in de kinderwagen! Een m zou Suuuper zijn!
    Liefs lieke!
    Lvanbuuren@gmail.com
    Ps geniet ervan op gc! Doe je mijn spaanse nicht en achternicht de groeten?

  7. Een jasje om blij van te worden. Niet alleen is het gewoon stiekem het perfecte leren jasje hij staat tevens nog voor een prachtig doel. Het bewijs dat mode zoveel meer is dan gewoon een plaatje, het is een statement. En als power woman in wording, kan ik eigenlijk alleen maar dromen van dat perfecte stoere leren jasje om in te wonen. Van werk outfit tot joggingsbroek en van cocktail jurk tot spijkerbroek wat je ook draagt een leren jasje geeft je net altijd die stoere “ik kan de Wereld aan”look.
    Ik volgde je al op bloglovin en facebook en was ook al groot fan van goosecraft!
    Mocht ik een lucky bird zijn dan zijn mijn gegevens. kimhidding(@)gmail.comen maat: L
    Liefs kim

  8. Een give away om blij van te worden. Niet alleen is het stiekem het perfecte leren jasje, maar het staat ook voor een onwijs goed doel. Het bewijs dat mode meer is dan alleen een plaatje. Het is een statement! En als power woman in wording zou ik heel graag mijn punt maken in dit leren droom jasje! Van cocktail jurk tot joggingsbroek en van jeans tot bloemenjurkje elke outfit krijgt van dit leren jasje spontaan een “ik kan de Wereld aan” look! Mocht ik de lucky bird zijn die in dit jasje mag wonen dan zijn mijn gegevens:
    kimhidding(at)gmail.com
    Maat L
    Ik volgde je al op facebook en bloglovin en ook van gooscraft ben ik al langere tijd groot fan!
    liefs kim

  9. Wat een ontzettend gaaf jasje. Ik wil mijn meisjesachtige imago aan de wilgen hangen en deze winter als stoere meid tevoorschijn komen. Dit jasje gaat mij daar zeker bij helpen. Ook vind ik het ontzettend goed wat Plan Nederland allemaal doet. Ik steun ze graag daarin. Liefs, Tessa (noordroge@hotmail.com). Ik heb maat 36.

  10. ik had eigenlijk alles al gedaan. dus ik hoefde alleen nog een reactie te plaatsen; en bij deze.
    de laatste tijd ben ik echt wat meer van het stoere en dan vooral leren jasjes met een schuine sluiting.
    ik vind het ook ontzettend goed dat Goosecraft samenwerkt met Plan Nederland. echt een super initiatief.
    mijn email is laura.casparie@tiscali.nl en mijn maat is 38/m

  11. Wow liked and follow jullie actie , alle stapjes zijn dus gezet…wat een leuke winactie…natuurlijk wil ik graag kans maken op zo’n geweldig jacket…wie we dat nou niet inderdaad een echte musthave die je graag in je kast zou willen hebben…zou echt goed van pas komen…en ondersteunt ook nog eens een goed doel…top..i love it…wens jullie veel succes met het kiezen van een winnaar en dan ga ik maar heel hard duimen…nog een fijne dag! roxrietveld@hotmail.com

  12. ik zie de winnares niet tussen deze reacties staan, raar! aangezien dat wel een van de stappen was..

    heel jammer, volgende keer hopelijk beter! 🙂 het was echt een toffe actie!
    xx