FASHIONISTA CHLOE TV: BUITEN SPELEN FESTIVAL

augustus 12, 2013

Special thanks to: Apenkooi events , editing/camera: Nick Parree


NL: Eindelijk staat er weer een video met interviews voor FashionistaChloeTV online. Nadat ik deze video zelf eerst honderd keer heb bekeken kunnen jullie nu genieten van een kersverse fesival video! Ik vind de video zo cool geworden en ben stiekem echt super trots op het resultaat! Goed even vanaf het begin..Samen met fashionblogger Amanda van Effrink was ik op bezoek bij het ‘Buiten Spelen festival’ in Amsterdam op 10 augustustus 2013 op sportpark Riekerhaven en keek of fashion en buiten spelen samen kan gaan. De video is kort maar krachtig en geeft een prachtige impressie van het leukste verkleedpartijtje van het jaar. Kijk, geniet en hopelijk zie ik jullie allemaal volgend jaar!

 
ENG: Finally there’s a new FashionistaChloeTV video and interview online! I must’ve watched this video a hundred times, and now you can enjoy this brand new festival video! Honestly – this video is so cool I’m very proud of the result! From the beginning: Together with fashion blogger Amanda van Elfrink I attended “Buiten Spelen Festival”, 10th of August in Amsterdam. I looked wether fashion and playing outside could go hand in hand. The video’s short but sweet, but it summarizes the best dress-up party of the year. Watch it, enjoy it, and I’d hope to see you next year!Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments

Post a new comment