VIDEO DIARY: LAST DAY BERLIN FASHIONWEEK

juli 29, 2013


ph: private
 
Berlijn fashionweek is alweer een tijdje geleden, maar zoals beloofd, vandaag de 3de en laatste video blog over Berlijn op mijn blog. Tijdens onze 4de dag in Berlijn bekeken wij de nieuwste Quoins collectie in een van de Adlon Hotel suites in Berlijn en hebben wij heerlijk geluncht samen met het Duitse en Nederlandse team. Voordat we naar huis vlogen met Transavia brachten wij nog snel een bezoekje aan de fashionshow van Holy Ghost op Berlin Fashionweek terrein. Ik heb samen met Sharon en een top tijd gehad en wil Transavia en Art’otel city center west Berlin bedanken voor deze onvergetelijke trip. Een video zegt vaak meer dan heel veel tekst, dus bekijk gauw de video. Fijne maandag! Volg mij: Instagram (@FashionistaChloe), Twitter and Facebook

A few weeks ago I visited Berlin Fashionweek and as I promised today Berlin Fashionweek video diary part III. During our 4th day in Berlin we attended the Quoins collection presentation at Adlon Hotel suites in Berlin. Afterwards we had a delicious lunch with the German and Dutch team. It was so much fun to meet the people, talked with them and got inspired by their stories about the jewellery.  Just before we left we visited the Holy Ghost fashionshow (more about it in the video). I really enjoyed my time with Sharon in Berlin and want to thank Transavia and Art’otel City Center West to make this all possible. Please watch the last episode of Berlin Fashionweek by FashionistaChloeTV and got inspired! Happy Monday!! Follow me: Instagram (@FashionistaChloe), Twitter and Facebook.

.

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments

Post a new comment